And they all pretend they're orphans and their memory's like a train You can see it getting smaller as it pulls away And the things you can't remember tell the things you can't forget That history puts a saint in every dream

onsdag, april 27, 2005

::pause::




når man ikke lenger husker hvordan det ser ut utenfor dragvoll, kan en helg som denne være som et nytt liv. man kan bli lykkelig av mindre:
- gå til byen med skitne verkstedsfingre fredag, og kjøpe en ny tapas-kokebok og se på sola.
- drikke vin på skydsstasjonen og le høyt av Eksperter Team
- stå opp i god tid, gå til byen med snill hund og lese avis på kafe
- gå hjem med snill hund, plukke hvitveis mens hunden bærer en altfor stor gren. og snuse inn hvitveisen som nesten gir en Madeleinkakeopplevelse.
- sitte på kjøkkenkrakken mens det er lav sol, høy himmel - og høre tapasen frese i ovnen, mens man hører jacques brel på p2, drikker rødvin og leser en fin bok og venter på maten.
- spise den gode maten før man går ut og hører Magnet synge noen av de fineste sangene i verden.
- spise hvitvinsdampede reker på Grenaderen mens sola steiker.

Nå er det imidlertid over. Og her er det alvor. Men livet med laptop gjør ting enklere, heldigvis. Også er det nesten sommer. Men litt oppbrudd. Marianne skal levere imorgen, det er jo både trist og morsomt.

2 Kommentarer:

Blogger Lina Undrum Mariussen sa ...

Dette som du skrev her, Mari, burde sendes jevnlig i mail til alle som sitter på universitetene bøyd over bøkene og skjermene med hodene i kok. For å minne om alle gledene som vi lett glømmer.

Ja til madelainekake-opplevelser!

Jeg har sittet her i en lang dag og pest med prosessrapporten. Men i morra skal den leveres, og vi er nesten frie! Nå lurer jeg på å gå en tur i skogen, for å bli levende igjen, og trosse det slitne vanemennesket i meg som vil råtne i sofaen med kaffe, godis og tv. Det handler om å ikke vite sitt eget beste, og så tenke seg om en gang til, og så vite det likevel.

7:22 p.m.

 
Anonymous Anonym sa ...

Jeg ble varm i magen av å lese dette, men jeg må bare påpeke at det var hvitvinsdampa blåskjell og ikke reker dere spiste;)

10:39 a.m.

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden