And they all pretend they're orphans and their memory's like a train You can see it getting smaller as it pulls away And the things you can't remember tell the things you can't forget That history puts a saint in every dream

torsdag, november 17, 2005

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Hei!
Håper du koser deg i Italia. Jeg skal til Roma en uke fra 27/11, og GLEDER MEG. Si fra hvis du fortsatt er der da!

Klem fra Lurings

10:08 a.m.

 
Blogger Lina Undrum Mariussen sa ...

Hei Mari!

Vil høre hvordan Italia var. Var du i Siena også? DET er en fin by det. Jeg var snill mot Smilla mens jeg bodde hos deg, altså. Jeg og Vera lærte henne nesten å ligge når vi sa Legg deg.

Jeg fikk et kompliment i heisen i dag, da jeg kom inn i min røde cordkåpe. Fyren hadde lilla lassismorgenkåpe med løse tråder og arma fulle av skittentøy, og nesten ropte i heisen: "Skitsnygg rock!" Finere enn hans, hvertfall.

7:56 p.m.

 
Blogger M. sa ...

lena! da er jeg nok akkurat hjemme. ha en veldig fin tur, jeg vet du kommer til å ha det. Lina: ja, siena også, fine siena. men det rareste og fineste var San Gimignano, en knøttliten middelalderby med masse tårn som ligger på UNESCOlista. Smilla savner deg. Hils mannen i kåpen. Be ham stramme den godt rundt livet, menn i kåper er ikke til å kimse av.

11:11 a.m.

 
Blogger Lina Undrum Mariussen sa ...

Ja, San Gimniano! der har jeg også vært, fin utsikt! Mennene i byen konkurrerte om å bygge flest og høyest tårn, det var en artig historie. Husker et lite torg med brønn, og et skilt utafor en pizzabule, hvor det sto: "PIZZA- hand made!". Det må være et skilt for amerikanere, som tror at alle pizzaer kommer ferdige ut av en stor maskin.

4:23 p.m.

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden