And they all pretend they're orphans and their memory's like a train You can see it getting smaller as it pulls away And the things you can't remember tell the things you can't forget That history puts a saint in every dream

onsdag, november 15, 2006

tid og erindring

Nøtterøy, 15.november, 2006, 14:34: sukk, jeg minnes den tida jeg var student...

8 Kommentarer:

Blogger Line sa ...

Gratulerer!!! Gleder meg oppriktig på dine vegne, og Frodes, og Almas, selv om du alltid vil være litt student for meg. Er det noe trøst i det lille tomrommet du sitter i? Tenker du snart har fylt tiden med så mye annet at tomrommet er uaktuelt å være i. Det vil jo dessuten være altfor lite om jeg kom på besøk, og jeg kunne jo komme når som helst. God tur til Trondheim, kjære dere!

6:21 p.m.

 
Blogger M. sa ...

kom gjerne når som helst. når som helst er det samme som ganske ofte for meg. komkom. skal stikke innom der du vet i trondheim:)

7:18 p.m.

 
Anonymous Anonym sa ...

Gratulerer, kjære Mari!! Bra jobba oppi foreldrelivet og alt, jeg er imponert. Gleder meg til å høre om videre planer. Ja, æ glær mæ.
Bilder av Alma og deg kan også svært gjerne sendes til meg. Jeg har jo mine egne bilder i hodet å gå ut fra -der er dere veldig vakre og fine og morsomme, det kan jeg jo nevne- men bra med en link til virkeligheten på Nøtterøy. --Ellers pusser jeg opp.
Klem!

10:14 p.m.

 
Blogger Line sa ...

hater at du skal dit jeg vet uten meg

8:40 a.m.

 
Blogger Line sa ...

kjære mari. kan ikke dere krasje bryllupet til ulf, da? hadde vært så gøy.....

9:20 a.m.

 
Anonymous Anonym sa ...

Med fare for å få veeldig mange e.mail nå;): paradispost@hotmail.com.
gleder meg til bildene kommer:D
klemmer

9:48 p.m.

 
Blogger Line sa ...

På tide å oppdatere deg litt? Om ikke annet, så for alle oss som må ha et lite avbrekk i arbeidsdagen.. Jeg går forøvrig rundt og innbiller meg at dere også vil være i Trondheim når jeg kommer dit.

10:21 a.m.

 
Blogger k;m sa ...

jeg vil også at dere skal være i trondheim når jeg kommer dit. rødvin og visa er ikke det samme uten! regnet øser ned i bergen. det vil rett og slett ingen ende ta. og jeg føler meg maktesløs. hvorfor måtte de bruke så mye hårspray på 80-tallet?

11:02 a.m.

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden